ITunes-synchronisatie stoppen telkens wanneer u uw iPhone aansluit


ITunes-synchronisatie stoppen telkens wanneer u uw iPhone aansluit

Wanneer u uw iPhone op uw pc of Mac aansluit, wordt iTunes automatisch gestart. Het vraagt ​​nooit of je wilt dat het elke keer dat je je telefoon of tablet verbindt opent. Het doet dit gewoon. Er is geen ingebouwde manier om dit te voorkomen. Als je echter met Windows werkt, kun je voorkomen dat iTunes wordt geopend wanneer je je iPhone of iPad aansluit. U kunt dit doen door de iTunesHelper-app uit uw Startup-items te verwijderen. Deze truc werkt geweldig om te voorkomen dat iTunes wordt geopend. Het is een behoorlijk zware app en het sleept je systeem naar beneden terwijl het wordt geopend. Wanneer iTunes wordt gestart, begint het een aangesloten apparaat te synchroniseren en een back-up te maken. Nogmaals, het vraagt ​​niet of je een back-up wilt maken. Het doet het gewoon. Het goede nieuws is dat je elke keer dat je je iPhone aansluit, kunt stoppen met het synchroniseren van iTunes.

Je kunt het synchroniseren van iTunes stoppen telkens wanneer je je iPhone aansluit, maar dit is een instelling per apparaat. Je kunt het op je iPhone toepassen, maar als je een iPad hebt, zal deze instelling niet blijven bestaan. De instelling moet afzonderlijk worden toegepast voor elk apparaat dat u hebt.

Sluit uw iPhone of iPad aan op uw pc of Mac. Open iTunes. Voorspelbaar, het zal beginnen met het synchroniseren van uw gegevens. Klik op uw apparaatpictogram. Het staat onder de menubalk.

Hierdoor wordt een samenvattingsscherm voor uw apparaat geopend. Het toont u de laatste keer dat u een back-up van het apparaat heeft gemaakt en wanneer het vervolgens naar een software-update gaat, onder andere.


Alle lagen in een Photoshop-bestand exporteren als afbeeldingen

Alle lagen in een Photoshop-bestand exporteren als afbeeldingen

Lagen zijn een basisfunctie in Photoshop. Tenzij je de app of iets dergelijks hebt gebruikt, waardeer je lagen niet echt voor wat ze doen. In een meer geavanceerde app als Photoshop kan een enkele laag een complex onderdeel van de uiteindelijke afbeelding vormen. Natuurlijk kunt u meerdere lagen in één Photoshop-bestand hebben.

(Mac-os-x)

Belangrijke locaties in macOS uitschakelen High Sierra

Belangrijke locaties in macOS uitschakelen High Sierra

Wordt Apple steeds beter in het verbergen van instellingen. We beginnen te denken dat het geen ongeval of een beoordelingsfout van het UX-team is. Het lijkt erop dat Apple een nieuwe locatietracking-service in High Sierra heeft toegevoegd. Het heet significante locaties. Aanzienlijke locaties in macOS Hoge Sierra-nummers waar u uw MacBook of iMac voor langere tijd hebt gebruikt.

(Mac-os-x)